top of page

Fler jaktprovsresultat


Axa, Ringlets Lava, och Sanna Josefsson, tog ett 1:a pris i nkl i helgen. Domaren skrev: " En arbetsvillig tik med mycket goda retrieveregenskaper som i god kontakt med sin förare löser provets alla delar på ett tilltalande och effektivt sätt." Stort grattis!

............................................................

Sootan, Lakedown Knotted Midge, och Martin Bilfeldt, startade i elit i Norge i går. Det var deras andra start i elit och Sootan jobbade utmärkt genom hela provet, men blev lite olydig på en dirigering vilket drog ner till ett 2:a pris. Av 14 startande hundar fick en enda ett 1:a pris och en enda ett 2:a pris (Sootan) och resten 3:or och 0:or, vilket visar att provet ställde rejäla krav på ekipagen. Snyggt jobbat, Sootan och Martin!

    Se inlägg om:
    bottom of page