top of page

Carmal’s Heroine Vanilla, ”Acca”

 

Född: 2011

e: Lakedown Diawl Bach
u: SEJ(J)CH SEJ(A)CH Carmal’s Forever Heroine

2012

Acca startade med den äran på Unghundsderbyt. Hon kunde inte riktigt hålla sig på första stationen, som var vatten, utan gav sig av innan Bengt gett kommando…

Men sedan gick hon riktigt bra med serien 18, 19, 20, 19. Duktig markör!

2013

I maj debuterar Acca på B-prov och tar direkt en 1:a med kritiken: ”Mycket tilltalande tik. Härlig balans i sina egenskaper. Sköter samtliga uppgifter på ett övertygande sätt.”

Dagen efter startar hon på WT i nkl och vinner klassen med 93 poäng.

2014

I början av augusti debuterar Acca i ökl med en 1:a och blir Dagens Bästa Hund. Kritiken: ”En labradortik som löser dagens uppgifter på ett tilltalande sätt och i fint samarbete med sin förare.”

I slutet av september gör Acca sin andra start i ökl och tar sitt andra 1:a pris med kritiken: ”En positiv kraftfull tik som löser sina uppgifter på ett bra sätt.” Därmed är hon klar för elit.

2015

I augusti debuterar Acca i elitklass med ett 2:a pris. Kritiken: ”En tik med utmärkta sökegenskaper och god dirigerbarhet. Stör sig själv i markeringsarbetet genom sina val.”

Acca är en balanserad och effektiv jakthund, med en sjujäkla jaktlust.

2016

I augusti vinner Acca elitklassen på SSRK/Dalarnas WT i Älgparken.

I början av september tar hon ett 1:a pris i elitklass på B-prov. Domaren skrev: "En tik som gör ett synnerligen övertygande arbete. Effektiv i provets alla delar"

”En balanserad och effektiv jakthund, med en sjujäkla jaktlust

bottom of page