top of page

OBS! Vi har upptäckt att många mail från intresserade hamnar i Skräpposten vilket gör att vi aldrig ser dem och mappen töms automatiskt efter 30 dagar. Får ni inte svar inom någon vecka - då har era mail hamnat där eller på annan plats där vi inte ser dem. Hör av er igen på annat sätt! 

"Fay", Ringlets Ramie & "Thor", Tullyah Jake

Valpar födda 7 februari 2024

Alla är tingade

 

"Fay", Ringlets Ramie
 

Läs mer om Fay på hennes egen sida här på hemsidan >

 

 

"Thor", Tullyah Jake

 

Thor är en hane vi hade haft ögonen på länge innan vi använde honom till Katti i våras. Han är själv en hane med de egenskaper vi uppskattar både i vardagen och i jaktliga situationer. Dessutom har han många utvärderade avkommor med utmärkt hälsa och ledstatistik och som visar samma goda mentala och jaktliga egenskaper. 

Valparna efter Thor och Katti är fortfarande små men hela kullen på åtta valpar har hela tiden visat stor nyfikenhet och de är trygga, orädda, coola och sociala. De är samarbetsvilliga och gillar att göra saker tillsammans med sina ägare. De är mycket intresserade av att bära och hämta (spelar ingen roll vad) och erbjuds det lek så ger de järnet! :-) 

Helt enkelt en så lovande kull att vi efter drygt 30 års uppfödning och nästan 40 kullar för första gången nu använder samma hane två gånger. Bra betyg till Thor! 

Thors ägare, Lotta Fornås, säger så här om honom:
"Jag köpte in Thor från Irland när han var 17 månader gammal. 
Thor har allt man kan önska; han är följsam, vacker, supersnäll och har alla retrieverns egenskaper på plats. Han är hårtgående, spontan på allt vilt, har mycket energi och skyr inga terränger. 

 

Förutom att vara en fantastisk jakthund så är han självklar i vardagen. Snäll med alla människor och djur, stabil i alla miljöer och min myspelle hemma."

bottom of page