top of page

Planerade kullar 2024/2025

Kull 1
"Rikki", Ringlets Air och "Thor", Tullyah Jake

Beräknad valpning december 2024

Thor är en hane som besitter alla de egenskaper vi vill se hos en riktigt bra retriever, både i arbete och i vardagen. Han har en fantastisk mentalitet och hans avkommor visar sig ha samma nyfikenhet, trygghet både socialt och i miljöer, utmärkt av- och på-knapp, lätthanterliga i alla lägen och en mycket fin balans i sina egenskaper. 

Jaktligt har de mycket jaktlust balanserat med följsamhet och lyhördhet, och håller huvudet kallt. Spontana på vilt. Lättlärda.

Så här beskriver ägare Lotta Fornås sin Thor:

"Jag köpte in Thor från Irland när han var 17 månader gammal. Thor har allt man kan önska; han är följsam, vacker, supersnäll och har alla retrieverns egenskaper på plats. Han är hårtgående, spontan på allt vilt, har mycket energi och skyr inga terränger. Förutom att vara en fantastisk jakthund så är han självklar i vardagen. Snäll mot alla människor och djur, stabil i alla miljöer och min myspelle hemma."

Rikki kan du läsa mer om här på hennes egen sida >.

Kull 2
"Fay", Ringlets Ramie och ?

Beräknad valpning februari 2025

"Fay", Ringlets Ramie, hoppas vi ska få sin andra kull i februari 2025. 

Hennes första kull på åtta valpar har hittills visar så fina egenskaper: trygga, sociala, balanserade, följsamma, modiga och nyfikna, och både vi och deras ägare är mycket nöjda med dem.  
Hane är inte bestämd än.

Fay kan du läsa mer om här på hennes egen sida >.

bottom of page