top of page

Soya vinner A-prov med CERT!


Soya, SEJ(J)CH Ringlets Hazel, och Cecilia Ludvigsson debuterar i elitklass på SSRK/Östras A-prov utanför Stallholmen. De gör ett strålande och stabilt arbete genom hela dagen och vinner provet med CERT! Stort grattis till Cissi och Soya!

..................................................................................

Mirre, Drumindoney Girl, och Hanna Düring, debuterar i elit på WT med 86 poäng och en 4:e plats. Jättefint jobbat!

.................................................................................

Vinur, Ringlets Nightlife, och Karoline Sivertsen, debuterade på WT på Norska Unghundsmästerskapet i helgen. De gjorde ett riktigt bra arbete och fick finfina 85 poäng. Karoline var sååå nöjd med sin Vinur och vi applåderar!

    Se inlägg om:
    bottom of page