top of page

Vi blev 4:a på Tullgarn!!!


Team Ringlets

Lagtävlingen AGRIA Swedish Game Fair Cup hade 44 lag anmälda både från Sverige, Norge och Finland. ”Alla” elitekipage var med…

Vi hade två lag till start: Team Ringlets med mig (Kerstin) med Emmet, Cissi med Soya och Andreas med Ossi. Det andra laget, ”Dä ordner säj” bestod av Bengt med Acca, Sandra med Hardy och Lars med Penny.

Under fredagen kämpade vi med alla kluriga uppgifter på stationerna, bedömda av internationella domare, och när dagens resultat summerades visade det sig att Team Ringlets gått till lördagens final tillsammans med de 10 bästa lagen.

Lördagen bjöd på än svårare uppgifter. Och…. Team Ringlets blev första lag utanför pallplats = fjärde bästa lag!! JIPPPIE!!!!

Vann gjorde duktiga Streamlight’s, tvåa var ett lag från Norge och trea ett från Finland.

Det var inte bara tävlingar under de här tre dagarna på Tullgarn. Vi var sju stycken som hyrt ett underbart hus ute på en ö i skärgården med havet intill , och kan man ha det bättre än att umgås med riktigt goda vänner, med hundar som gillar varandra, med god (verkligen!!) mat och dryck, skratt, diskussioner, promenader i kvällssol och lite träning med icke tävlande hundar. Tack alla!

    Se inlägg om:
    bottom of page