top of page

Nya WT-resultat!


Soya och Cissi

Soya vinner ökl IGEN!!! Vilken comeback efter skadan och valpkullen… Soya och Cissi bara levererar – den här gången med 87 poäng (7 p före tvåan).

Sheldon och Andreas

Sheldon, Ringlets Jaguar, debuterar på WT, egentligen bara för att vistas i miljön, och så att Andreas får en klar bild av hur Sheldon hanterar det hela. Det gick typ… bra…. 86 poäng! Men mest nöjd var Andreas över att Sheldon var helt cool och avspänd hela dagen, med finfint fotgående och total fokus. Lika lugn som han är när det inte jobbas,lika kraftfull är han i jobb. Enda missen idag var en markering han inte alls såg. Se upp för det här ekipaget om några år!

Bengt och Gulan

Gulan, Ringlets Jewel, debuterade på WT i SSRK/Värmlands WT-Cup där man går två stationer på fem olika datum dvs. totalt 10 stationer. Gulan visade samma fina egenskaper som brorsan Sheldon (både jaktligt och mentalt) och inhåvade 20 och 17 poäng.

    Se inlägg om:
    bottom of page