top of page

Vilken helg i jaktens och jaktprovens tecken!

Hela helgen har vi varit ett stort gäng som jobbat med Retriever Challenge här i Ransäter och Ransjön. Vilken härlig stämning det var! Kändes som att alla trivdes och tyckte det var ett riktigt bra arrangemang av lilla Värmlandsavdelningen.

Extra kul var förstås att Martin Bilfeldt vann ökl med Sootan, Lakedown Knotted Midge! Dessutom var Sootan Gun´s Choice hos två av domarna. Segerpoängen från två dagar blev 194. Snyggt! Sootan är inte vår uppfödning men jag ägde henne innan Martin tog över henne och dessutom är Martin och Tina mina adoptivbarn….typ…

Xit, Ringlets Heather, och Peder Carlsson gjorde en superdag i ökl på söndagen med hela 96 poäng!

Burton, Ringlets Grouse, och Jocke Bergström hade en superfin serie på söndagen, men med en nolla tyvärr: 20, 20, 0, 20, 18. Vad hade hänt utan den nollan….

Penny, Ringlets Heron, och Lars Finne var på Hunnebergsprovet och debuterade i ökl med resultatet 1 HP och Provbäst!

Hedda, Ringlets Garfish, och Carina Persson startade för första gången på B-prov och tog en solklar 1:a. Härligt!

Soya, Ringlets Hazel, och Cecilia Ludvigsson vann ”Lilla Retrievermästerskapet” i Östergötland. Grattis!

Sist men inte minst: duvjaktspremiär! Lingon, Ringlets Goldeneye och Mari Nälsén och Sippa, Ringlets Fawn, och Johanna Nyberg fick hålla ställningarna som apportörer när ”alla” vi andra var på RC under helgen. Trygga, tysta, effektiva hundar som ser till att allt kommer in snabbt och säkert.

    Se inlägg om:
    bottom of page