Fler jaktprovsresultat

2018/09/10

 Axa, Ringlets Lava, och Sanna Josefsson, tog ett 1:a pris i nkl i helgen.  Domaren skrev: " En arbetsvillig tik med mycket goda retrieveregenskaper som i god kontakt med sin förare löser provets alla delar på ett tilltalande och effektivt sätt."  Stort grattis! 

 

 

............................................................

 

 

 Sootan, Lakedown Knotted Midge, och Martin Bilfeldt, startade i elit i Norge i går. Det var deras andra start i elit och Sootan jobbade utmärkt genom hela provet, men blev lite olydig på en dirigering vilket drog ner till ett 2:a pris. Av 14 startande hundar fick en enda ett 1:a pris och en enda ett 2:a pris (Sootan) och resten 3:or och 0:or, vilket visar att provet ställde rejäla krav på ekipagen. Snyggt jobbat, Sootan och Martin! 

 

 

 

Please reload

    Se inlägg om:

    © 2020 av Ringlets Kennel

    • Google Places - White Circle
    • Facebook - White Circle