top of page

Ringletsträffen 2018


I år var vi för fösta gången på Bergsgården i Forshaga där ägaren Nils-Magnus förutom vandrarhemmet även har stora marker. Elitgruppen tränade i högt gräs som visserligen var svårt men även utvecklande.

Nils-Magnus såg till att allt vi behövde fanns med ett aldrig sinande glatt humör. Tusen tack!

Vi hade egen kock... Peter Nilsson, som lagade all mat på plats i köket, grillen och på woken. Allt kött (nästan) var vilt han skjutit själv och tillsammans med rena råvaror var det här en kulinarisk upplevelse! Personligen har jag aldrig någonsin ätit så utsökt vildsvin! Alla var lyriska över maten hela helgen - tusen tack, Peter!

Instruktörer var Karin Thunander, Mirjam Axner och jag själv, Kerstin. Tusen tack, Mirjam och Karin!

Vi hade också våra eminenta funkisar Andreas Düring, Johanna Nyberg, Annika Thyberg, Jane Guldhammer. Tusen tack till er!

Det var mycket nöjda deltagare (jodå, de fick lämna en utvärdering... ;-) ) som åkte hem på söndagen. (Några föreslog att vi borde ha en sån här helg varje månad..... :-D ) .

Vi har sett många Ringletshundar under helgen, och många av dem är ännu unga. Som uppfödare vill man så klart enbart se "perfekta" hundar som ett resultat av sin avel, men om man försöker ha sina objektiva och självkritiska ögon på sig så ser man så klart att det finns olika saker man kan önska lite mer eller mindre av. Men.... och nu är jag helt ärlig (plus att jag litar på Mirjams och Karins ord om hundarna i sina grupper) ..... vilka fina hundar det här är!!! Bengt och jag är så stolta!

Och sist men inte minst: vilka fantastiska valpköpare vi har!! Ni gör ett så fint arbete med era hundar, och ni ser till att träffen blir en enda lång positiv, mysig, rolig och trevlig samvaro! TUSEN TACK!

    Se inlägg om:
    bottom of page