top of page

Emmet 5:a på Retrievermästerskapet!


Under helgen gick Retrievermästerskapet av stapeln utanför Valdemarsvik. Fina marker, änder som flög som de skulle, underbart soligt höstväder och härlig stämning både bland publiken, domarna och oss 24 deltagare. Domare var Lasse Hedman och Lasse Johnsson från Sverige samt Keith Mathews och David Boyce från Irland.

Det var mycket vattenarbete (och vattnet är kallt nu i slutet av oktober), och hundarna sattes rejält på prov. En efter en åkte ut av olika anledningar och när dagen var slut hade de 24 ekipagen minskat till 7 stycken som gick vidare till söndagens final, och...... Emmet och jag var med! :-D

Söndagen fortsatte med både vatten och landarbete, och när domarna ansett att de sett tillräckligt fanns det en värdig vinnare i Benny Steens fina hane Carmal's Unparallelled. Grattis till segern, Benny!

Emmet placerades som 5:a, och det är ett fint resultat på Retrievermästerskapet 2016, eller hur? ;-)

    Se inlägg om:
    bottom of page