top of page

Länge sedan uppdatering nu…

En hel månad har gått sedan jag uppdaterade senast. Dåligt av mig!

Mirres valpar är levererade och alla nya ägare verkar nöjda med sina småttingar. Alltid skönt att få positiva rapporter lite då och då. Vi behöll en tik i kullen, och hon går just nu under namnet Katti (heter Kite i stamtavlan så Katti blev det lite försvenskat). Tycker hon känns som en frejdig och käck valp!

Soyas valpar är 4,5 vecka nu och äter, sover, växer och leker lite. Urgulliga men ganska tråkiga, tycker vi, eftersom vi har Mirrevalparna på 8 veckor i färskt minne… Strax innan valpar ska levereras så ÄR de ganska krävande, och man tycker det ska bli skönt att de får egna hem med egna ägare där de får all den uppmärksamhet de behöver.

Det blir inga bilder på valparna här på hemsidan. Vi har alltid Facebookgrupper för varje kull och där pratar vi, ger info, diskuterar, lägger in bilder och filmer. Det är ju trots allt valpköparna som har den största behållningen av bilder och filmer på sina kommande valpar.

I övrigt händer inte så mycket. Vi har haft väldigt kallt och dessutom rejält med snö, så hundaktiviteterna blir enbart promenader nu.

Taggar:

    Se inlägg om:
    bottom of page