top of page

Träff för Nike x Brasse-kullen


Från vänster: jag, Camilla med Attis, Johanna med Jet, Andreas med Sheldon, Bengt med Gulan, Eva med Jazza och Jocke med Nitro.

Sex av sju hundar från kullen kom på en dags träning, och det var verkligen en fröjd att träffa alla! Hundar med mycket jaktlust som jagar tight och intensivt, har stor följsamhet och är coola i passivitet. Snacka om att arbeta med kraft och fokus och sedan bara sitta på rumpan och titta sig omkring eller följa sin förare lugnt vid sidan. Inga konstigheter alls – man ”bara gör”. Nu hör det till saken att de här hundarna har kloka och kunniga förare som vet hur man skapar förutsättningar för att hundens egenskaper ska utvecklas dit man vill.

Ska bli så kul att följa de här ekipagen! Tack för att ni kom och vilket gäng ni är!

    Se inlägg om:
    bottom of page