top of page

LAG-SM är över


Alla syns faktiskt på bilden…… om man tittar noga.

Då har vi spenderat nästan tre dagar i vackra Dalarna. Vi bodde som vanligt på Johannas släktgård i Snöbyn med den lilla ån 10 meter utanför verandan, och där tränade vi de unga hundarna på ”Över!”. Perfekt!

Vårt lag bestod av mig och Emmet, Johanna och Sippa samt Andreas och Ossi som elithundar, Bengt och Acca gick som öppenhund och Micke och Bada var vår nkl-hund.

Tävlingen gick på det vanliga stället där Gagnefs WT hållits i flera år och det ÄR en fantastisk plats med mycket utmanande terräng. Ett SM ska vara på hög nivå och svårigheterna ska vara därefter – och det var det! 😀 SSRK Dalarna ska ha all heder av ett utmärkt arrangerat SM!

Vi hade väl inte riktigt det där flytet man behöver för att hamna på prispallen…. det där när man hamnar i ett positivt ”flow”. Men vi kämpade på och blev till slut 13:e lag av 28. Emmet gick stabilt och hamnade på en delad 19:e plats av 69 elithundar.

Så… vi har haft en underbar helg i goda vänners lag där man trivs så enormt bra tillsammans, både två- och fyrbenta!

Här går jag, Johanna och Andreas vår allra sista station på hela helgen. Foto: Jill Raneryd.

    Se inlägg om:
    bottom of page