top of page

Ringletsträffen 2015

Då var årets Ringletsträff över. En helg att minnas!

Platsen var återigen Lilleruds Naturbruksgymnasium där vi bodde perfekt och hade deras marker till förfogande. Instruktörer i år var Anders Carlsson och Mirjam Axner, Carmal´s Gundogs, samt jag, Kerstin.

Två dagar av kvalitativ träning, härlig stämning, god mat och dryck och måååånga skratt!!!

Duktiga hundar och förare, och en sak som gläder mig lite extra: efter träffens slut säger Mirjam: ”Vi har ju pratat mycket om labradorens mentalitet, du och jag, och om t.ex. hundar i bilar som gör utfall, skäller, morrar. Under hela helgen har jag inte hört ett enda pip….. det har varit helt tyst trots många hundar i bilarna.” Anders instämde. Jag räknade hundarna på träffen: 35 stycken…… (oräknat Anders och Mirjams 8…)

Tack alla för en fantastisk helg! Och jag måste bara nypa mig i armen och undra igen: hur i hela friden kan vi få så underbara valpköpare där vi tillsammans både har så otroligt kul OCH tränar hund så seriöst och kunnigt?

    Se inlägg om:
    bottom of page