top of page

Tiden går fort...

Valparna har hunnit bli 7 veckor och har bara en vecka kvar här hos oss. Jag har varit extremt dålig på att uppdatera hemsidan, men faktum är att jag haft en trilskande mobilkamera och till slut gett upp att ens försöka ta några hyfsade bilder att sätta in här.

I torsdags hade vi besök av Hundsportgymnasiets årskurs 1. Två omgångar med duktiga elever som gav valparna en positiv upplevelse när ca 15 främmande, men snälla och kunniga, ungdomar gosade, lekte och bara fanns där med valparna. Valparna hade en superdag! De hängde och slängde i halsdukar, byxben och annat frestande (några näsor låg illa till också… ), jagade efter nyckelknippor, kravlade upp i många knän för att till sist somna i en varm famn hos någon elev som leende sakta strök valpen över ryggen. Kan det bli bättre?

Hanna i årskurs 1 är en duktig fotograf och här är några av hennes bilder från dagen.

Taggar:

    Se inlägg om:
    bottom of page